top of page

Bedrukte Kerstballen

Een bedrukte kerstbal mag niet ontbreken in een kerstboom.

 

De allermooiste periode in het eindejaar is toch wel Kerstmis zeker. Leuke kerstversiering, gezellig brandende kaarsen en een mooi aangeklede kerstboom. Maar wat mag zeker niet ontbreken in een kerstboom? Kerstballen natuurlijk.

Bij Miss Mani willen wij graag ons steentje bijdragen aan jullie mooie kerstboom, en daarom kan je ervoor kiezen je eigen bedrukte kerstballen te bestellen.

Zowel eigen ontwerpen kunnen we doen, als ontwerpen die wij voor jullie uitgekozen hebben. Wat zeer populair is tijdens de eindejaarsperiode, is de kerstbal met een naam op. Niets leuker dan de naam van je kind, kleinkind, favoriete huisdier, … op een kerstbal, zodat deze centraal in je kerstboom kan hangen.

Onze kerstballen zijn van glas en er kan uit verschillende kleuren gekozen worden: van grijs tot donkerblauw, goud, rood, wit. Alsook oudroze, saliegroen en taupe hebben we in ons assortiment. De kerstballen hebben een diameter van 7 cm of 8cm voor de doorzichtige. Wat wij ook zeer belangrijk vinden is het kunnen kiezen tussen matte kerstballen of blinkende kerstballen. Het is een hele andere sfeer en uitzicht wanneer er ofwel matte of blinkende kerstballen je boom gaan upgraden. De kleuren bedrukking zijn ook talrijk aanwezig en gaan van zwart, wit, goud, zilver, babyroze, babyblauw, paars tot roségoud, brons, roze en muntkleur. Kies bij ons ook het passende lettertype uit die je kan vinden tussen onze productfoto’s. Zo zie je meteen hoe de naam/tekst zal geschreven zijn.

Maar…
vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken op maat van de klant. Dus, niet twijfelen. Kerstballen heb je nooit genoeg!

bottom of page