top of page

Swarovski juwelensetje - Two Fancy Stones

Een combinatie van een ring en een armband die perfect op elkaar inspelen.

Naast onze aparte juwelen (ringen en armbanden) hebben we ook een collectie met setjes juwelen. Een combinatie van een ring en een armband die perfect op elkaar inspelen, die één zijn met elkaar. De collectie juwelensetjes hebben een fijn, elegant uitzicht. Bij zowel de ring als de armband zitten 2 steentjes aan de uiteindes, een grotere steen en een kleinere steen.

Onze Swarovski Two Fancy Stones juwelensetjes zijn bij ons te krijgen in het zilverkleurig en dit met kristallen steentjes. Wanneer bij de kleur de afkorting AB wordt toegevoegd, staat dit voor Aureole Boreale. Dit werd speciaal bedacht door Swarovski. De gewone kristal wordt gecoated met een kleurlaag die een irise effect heeft. Daardoor zullen de kleuren nog meer schitteren wanneer je bijvoorbeeld op een podium of in de danszaal staat. Dit is dus onder invloed van de lichten in de ruimte.

De Swarovski Two Fancy Stones armband en ring zijn onesize, wat wil zeggen dat ze door iedereen kunnen gedragen worden. Ze dienen enkel wat toegeduwd worden rond de vinger of pols. Ook zijn deze juwelen, zoals al onze juwelen, gemaakt van roestvrij staal. Daardoor is de kans op een allergische reactie of irritatie minimaal.

Maar…
Vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van juwelen, op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. Juwelen heb je nooit genoeg!

bottom of page