top of page

Sinterklaas

Dag Sinterklaasje, Dag... Dag... Dag... Dag... Zwarte Piet!

De liedjes van Sinterklaas zijn ons allen welbekend. Van “Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht” tot “Hoor wie klopt daar, kinderen?”. Maar is ons allen bekend wat Zwarte Piet altijd meeheeft, wanneer hij ons bezoekt? Jawel, zijn eigen jutezak!

Ook bij Miss Mani denken wij aan de kleinste Zwarte Pieten. Wij maken onze gepersonaliseerde jutezakken met een tekst naar keuze. Voor diegene die nog geen inspiratie heeft, hebben wij ook een zak bedrukt met de tekst “Cadeautjes van Sint en Piet”.

De jutezakken kunnen bedrukt worden in verschillende kleuren, namelijk in het zwart, wit, fuchsia, rood, geel of blauw. De jutezak heeft altijd een naturelle jutezakkleur. De kleur zoals we ze kennen van bij Sinterklaas en Zwarte Piet. De zak zelf heeft de afmetingen van 75 x 55 cm. Plaats genoeg om een eigen supertoffe tekst op te laten bedrukken.

 

Maar…
vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zijn gespecialiseerd in bedrukkingen op maat van de klant. Dus, niet twijfelen. Sinterklaasaccessoires heb je nooit genoeg!

bottom of page