top of page

Ultrasoon reinigen

Bij Miss Mani willen we ervoor zorgen dat onze juwelen altijd mooi blijven.
Daarom kunnen we sinds kort een extra dienst aanbieden: het ultrasoon reinigen.

Maar wat is ultrasoon reinigen nu precies, wat houdt het in?

Ultrasoon reinigen is een zeer effectieve reinigingstechniek. Het ultrasoon reinigen bestaat uit geluidsgolven die door het water met reinigingsvloeistof wordt gestuurd. Hierdoor ontstaan duizenden luchtbelletjes die door de geluidsgolven tegen elkaar slaan. Daardoor krijg je vele stromingen in het reinigingswater. Deze zorgen ervoor dat het vuil losgeweekt wordt van het juweel.
Gevolg: het ultrasoon reinigen gebeurt zonder krassen of schuren en gaat tot op plaatsen waar je met de hand niet bij kunt.

Maar wat zijn de voordelen van reinigen met ultrasoon techniek?

  • Vloeistof bereikt elk hoekje en gaatje
    De stromingen zijn zo sterk dat plaatsen bereikt worden waar je met de hand onmogelijk bij kan. Door de sterkte van de samenklappingen van de luchtbellen gebeurt het reinigen uiterst grondig en nauwkeurig.

  • Nooit beschadigingen

       Wanneer je deze handeling op een correcte manier toepast, is er ook de garantie dat er geen beschadiging zal zijn.         Er wordt gewerkt met pure vloeistof, wat tot tegenstelling van handmatig reinigen niet zo is. Daar wordt gebruik               gemaakt van materialen met een stevige structuur waarbij het risico op krassen of andere beschadigingen reëel is.

  • Hoge snelheid

       De snelheid waarmee complexe voorwerpen met veel hoeken en kanten gereinigd kunnen worden, is ook een                 ander voordeel. Handmatig zo een juweel reinigen neemt veel tijd in beslag. Doordat de vorm van het juweel geen         invloed heeft op de duur van het proces, is er zeker sprake van tijdsbesparing.
 

Wens je van deze dienst gebruik te maken, stuur ons dan zeker een berichtje via het contactformulier.
Dan kijken we hoe we verder kunnen afspreken, om ervoor te zorgen dat jullie juwelen er terug als nieuw zullen uitzien.
 

Bedankt voor het vertrouwen,

Melissa

bottom of page