top of page

Draagtassen

Nooit meer een winkel bezoeken zonder je eigen draagtas.

Wie heeft het al eens meegemaakt dat hij in de winkel komt, en moet bijbetalen voor een plastieken zakje, of er gewoon geen meer krijgt? Wel, je komt dit niet meer tegen wanneer je een draagzak van Miss Mani in je auto legt. Je zal hem met plezier meenemen naar je plaatselijke handelaar om boodschappen te doen.

We hebben 2 soorten draagtassen in ons assortiment: Vilten tassen en Canvastassen. Beide tassen zijn mogelijk voor personalisatie. De vilten tas is in twee kleuren te kiezen: lichtgrijs of zwart. De canvastas is op dit moment enkel beschikbaar in het naturelle kleur. De kleur van bedrukking kan je zelf kiezen en kan gaan van zwart, wit, goud of zilver tot paars, babyblauw, babyroze, oranje en donkerblauw. De afmetingen van de canvastas is 46 x 36 cm en heeft geen sluiting. De afmetingen van de vilten tas is 27 x 20 cm en heeft een drukknop als sluiting.

Zelf kan je ook het lettertype kiezen waarin de tekst gedrukt wordt. De verschillende lettertypes die kunnen gekozen worden, zijn terug te vinden tussen de productfoto’s.

Maar…
vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van draagtassen op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. Draagtassen heb je nooit genoeg!

bottom of page