top of page

Naamcirkels

Nooit kom je nog met lege handen toe op een feest, maar met een naamcirkel.

Een naamcirkel is een ideaal cadeau voor een geboorte, een verjaardag, een communie, noem maar op. Of ook altijd leuk om deze aan je interieur toe te voegen, gewoon zomaar. Gelaserd uit echt hout, en je kan zelf kiezen welke naam erin gebracht wordt, en in welk kleur het hout is. Nooit kom je nog met lege handen op een feest toe, een naamcirkel vindt iedereen super!

De naamcirkels bij Miss Mani kan je in 3 categorieën onderverdelen: Naamcirkel met dubbelzijdige tape, naamcirkel met sokkel en naamcirkel met sokkel en droogbloemen. Je kan ze elk afzonderlijk bij Miss Mani verkrijgen. De naamcirkels zijn beschikbaar in 2 kleuren: naturel houtkleur of zwart houtkleur. De diameter van de naamcirkel is 29 cm. Let wel op dat je steeds de naamcirkel bij het juiste product besteld, als je droogbloemen en/of een sokkel erbij wenst.

Bij Miss Mani vind je altijd een ideaal cadeau, op maat van iedereen. Kijk gerust verder rond als een naamcirkel niet is wat je wilt, we hebben nog een volledig aparte afdeling “Cadeau-inspiratie”.

bottom of page