top of page

Gelaserde Kerstballen

Een gelaserde kerstbal vindt altijd een plaats in je kerstboom.

 

De allermooiste periode in het eindejaar is zeker en vast Kerstmis! De sfeer in huis is zeker niet hetzelfde wanneer je geen prachtig aangeklede kerstboom hebt. Maar wat mag zeker niet ontbreken in je kerstboom? Jawel, kerstballen.

Maar, kerstballen moeten niet altijd rond zijn. Hier bij Miss Mani kan je ook terecht voor gelaserde kerstballen, en dit uit ofwel hout ofwel PVC. Niets leuker dan de naam van je geliefde op een gelaserde kerstbal in je boom.

Bij de houten kerstballen kan je kiezen tussen verschillende soorten hout, namelijk Esdoorn, Bamboe, Eik, Ceder, Kers of Walnoot. Wanneer je verder kijkt in de productfoto’s zal je lettertypes tegenkomen. Wel, deze mag je ook kiezen om je ontwerp vorm te geven. De kerstballen zijn ongeveer 9 cm groot.

Bij de PVC Kerstballen kan je, naast het kiezen van de naam en het lettertype, ook kiezen in welk kleur deze vervaardigd wordt. Om je boom wat meer pit te geven en shiny te maken, zijn het glitterkleuren. Glitter roze, glitter zilver of glitter goud behoren tot de mogelijkheden.

Maar…
vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zijn gespecialiseerd in het laseren van producten op maat van de klant. Dus, niet twijfelen. Kerstballen heb je nooit genoeg!

bottom of page