top of page

Geometrische oorbellen

De geometrische oorbellen zijn subtiel maar toch een grote meerwaarde voor je outfit.


Bij een klassevolle outfit hoort zeker en vast een klassevolle oorbel. En daarvoor hebben we de geometrische oorbellen in ons assortiment. Zowel de outfit die je door de week draagt, als de outfit voor het weekend, het is altijd een surplus. De outfit tijdens het werk of de outfit in je vrije tijd, altijd kan de geometrische oorbellen deel uitmaken van het geheel.
 

De geometrische oorbellen hebben we binnen ons assortiment in vier verschillende vormen: ster, driehoek, hart en vierkant. De oorbel kan zowel zilverkleurig als goudkleurig zijn. Het zijn oorstekers die door het oor moeten gebracht worden. De oorbellen zijn niet zwaar aan het oor, ze wegen maar 5g.

Deze oorbellen zijn, zoals alle andere oorbellen binnen ons assortiment, gemaakt van roestvrij staal, waardoor de kans op irritatie of een allergische reactie minimaal is.
 

Maar…
Vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van oorbellen op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. Oorbellen heb je nooit genoeg!

bottom of page