top of page

Miss'kes oorbellen

Voor wie van een mooie, stijlvolle oorbel houdt, maar het graag strak wil.
 

Dit is de definitie van de dragers van onze Hexagon oorbellen, ook wel onze Miss’kes genoemd.
De oorbellen zijn elegant en feestelijk, passen bij heel wat outfits en zien er nooit hetzelfde uit!
Ze zijn gemaakt van resin, gemalen steen (onder andere graniet, marmer, …) wat wordt vermengd met een vloeibare kunsthars. Daarna worden de oorhangers in een rubberen mal gegoten, de vorm naar keuze. Doordat ze gegoten worden in de mal, komen de kleuren binnen één paar nooit identiek overeen qua plaats op de oorbel.

Je vindt ze bij ons met zowel goudkleurige, als zilverkleurige oorstekers. De oorbellen zijn heel subtiel aan het oor, ze zijn dan ook maar 25 mm lang. De oorstekers zijn zoals bij al onze oorbellen van roestvrij staal, waardoor de kans op een allergische reactie of irritatie minimaal is. De collectie bestaat uit verschillende kleuren, voor ieder wat wils.
Van de subtiele olijfgroene oorbellen, tot het kleurrijke van het koraalroze. Van het witte tot het oceaangroene, voor elk wat wils.


Maar…
Vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van oorbellen op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. Oorbellen heb je nooit genoeg!

bottom of page