top of page

Mutsen

Niets leuker om aan je outfit toe te voegen, is een gepersonaliseerde muts.

Een gepersonaliseerde muts, je vindt geen beter cadeau om te geven bij een verjaardag, vrijgezellen, noem maar op. Of je koopt het gewoon omdat je graag zo een gepersonaliseerde muts zou willen. Mutsen die bij Miss Mani bedrukt worden, altijd een goede aankoop!

Onze mutsen die we aanbieden kunnen bedrukt worden met een tekst of een logo, wat je zelf maar wilt. Wanneer het om een tekst of naam gaat, kan je ze langs deze weg bestellen. Voor een logo neem je best contact op via het formulier, dan kunnen we zien hoe we dit zullen verwezenlijken. De bedrukkingen kunnen in volgende kleuren gebeuren: zwart, goud, zilver, babyblauw, babyroze, oranje, geel, rood, fluogroen, fluogeel, fluoroze, fluoblauw, donkerblauw, paars en wit. De mutsen die wij bedrukken zijn sowieso zwart, andere kleuren hebben we op dit moment nog niet in ons assortiment. Zoals je ziet, bij Miss Mani kan je zelf kiezen hoe je bedrukking eruit ziet, met als kers op de taart dat je het lettertype ook kan kiezen. De lettertypes staan altijd in een productfoto uitgeschreven, zodat je een goed beeld hebt van het eventuele resultaat.

Maar…
Vind je hier niet wat je zoekt? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van textiel op maat van de klant.

bottom of page