top of page

Natuurstenen oorbellen

Onze natuurstenen oorbellen springen in het oog wanneer iemand naar je kijkt.

Wie houdt van een unieke oorbel met verschillende kleurschakering is bij onze collectie met Natuurstenen oorbellen aan het juiste adres. Net zoals onze Hexagon oorbellen (Miss’kes) zien ze er nooit hetzelfde uit. Ze worden in een mal gegoten waar waardoor de kleuren nooit op dezelfde plaats uitkomen en er zo schakeringen te zien zullen zijn. Bij onze Natuurstenen oorbellen werken we met verschillende kleuren en vormen. Je kan ze vinden in druppelvorm, hartvormig en rond. Daarnaast werken we met oorhangers als oorstekers. De lengtes variëren ook. Bij ieder paar oorbellen staat altijd uitvoerig besproken hoe lang ze zijn, hoeveel ze wegen, …

Wat de kleuren betreft van de natuurstenen oorbellen, werken we met de officiële namen van de kleur steen. Dat gaat van Aventurien tot Obsidiaan, van Howliet tot Lapis Lazuli. De kleuren zijn altijd duidelijk terug te vinden wat bedoeld wordt.

De oorsteker zijn zoals bij al onze oorbellen terug van roestvrij staal gemaakt, waardoor de kans op een allergische reactie of irritatie minimaal is. Alle oorbellen worden gemaakt met zilverkleurige oorhanger of -steker, op een aantal wordt nog een steentje verwerkt.

Maar…
Vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van oorbellen op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. Oorbellen heb je nooit genoeg!

bottom of page