top of page

Oorstekers met hangertje

Voor elke jongedame vind je hier het juiste en gepaste juweel.


Naast onze Vlinder oorbellen hebben we binnen de kindercollectie van Miss Mani ook onze oorstekers met hangertjes in verschillende kleuren en vormen. Oorstekers die kunnen gedragen worden tijdens het uitoefenen van de hobby, wanneer je naar school gaat, tijdens zondagse uitjes of gewoon tijdens het thuis spelen.

 

Deze collectie bestaat uit hangertjes in verschillende vormen, namelijk een beer, vlinder, kat, hart en aap. De kleuren van de steentjes kunnen ook verschillen. We hebben volgende in onze collectie: zwart, blauw, kristalkleurig en roze.

De oorbellen dragen superlicht, ze wegen maar 2 gram en hebben een lengte van 2 cm. Daardoor zijn ze zeer subtiel aan het oor. Zeker bij kinderen is dit zeer belangrijk. Ze mogen niet belemmeren het kind “kind” te zijn. Zoals al onze juwelen zijn ook deze gemaakt van roestvrij staal, wat de kans op allergische reacties of irritatie minimaliseert.

 

Maar…
vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van juwelen, op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. Juwelen heb je nooit genoeg!

bottom of page