top of page

Petten

Niets leuker om aan je outfit toe te voegen, een gepersonaliseerde pet!

Een gepersonaliseerde pet, je vindt geen beter cadeau om te geven bij een verjaardag, vrijgezellen, noem maar op. Of je koopt het gewoon omdat je graag zo een gepersonaliseerde pet zou willen. Petten die bij Miss Mani bedrukt worden, altijd een goede aankoop!

Onze petten die we aanbieden kunnen bedrukt worden met een tekst of een logo, wat je zelf maar wilt. Wanneer het om een tekst, of naam gaat, kan je ze langs deze weg bestellen. Voor een logo neem je best contact op via het formulier, dan kunnen we zien hoe we dit zullen verwezenlijken. De bedrukkingen kunnen in volgende kleuren gebeuren: Zwart, Goud, Zilver, Babyblauw, Babyroze, Oranje, Geel, Rood, Fluogroen, Fluogeel, Fluoroze, Fluoblauw, Donkerblauw, Paars, Wit. De petten die wij laten bedrukken zijn de zogenaamde truckerspetten, met een gaas aan de achterkant en zijkant. Ze kunnen versteld worden van grootte door een gesp op de achterkant. Op dit moment bieden we maar 1 kleur pet aan, nl. bordeaux-wit. Zoals je ziet, kan je bij Miss Mani zelf kiezen hoe je bedrukking eruit ziet, met als kers op de taart dat je het lettertype ook kan kiezen. De lettertypes staan altijd in een productfoto uitgeschreven, zodat je een goed beeld hebt van het eventuele resultaat.

Maar…
Vind je hier niet wat je zoekt? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van textiel op maat van de klant.

bottom of page