top of page

Swarovski armbanden - Crystal Rocks

Onze Swarovski armbanden passen bij elke outfit.
 

Onze grootste collectie armbanden, en op dit moment ook onze enige, zijn de Swarovski Crystal Rocks armbanden. Ze zorgen ervoor dat je straalt tijdens de feestdagen, of op een gewone weekdag. Er is altijd een reden om de Swarovski armbanden te dragen. Het ene kleur schittert al meer dan het andere, waardoor je zowel klassevol als shiny de dag doorkomt.

De Swarovski Crystal Rocks armbanden worden bij Miss Mani gemaakt in drie kleuren: de goudkleurige, de zilverkleurige en de rosékleurige. De kleuren van de steentjes die op de armband gezet worden kunnen gaan van zwart, blauw tot muntgroen en pastelroze. De Swarovski armbanden dragen heel licht, ze wegen 21 gram en hebben een diameter van 16.5 cm (opening niet meegerekend). Onze Swarovski Armbanden zijn onesize, wat wil zeggen dat iedereen deze kan dragen. De armband dient wat toegeduwd te worden tot uw eigen maat van pols.

De armbanden zijn zoals bij al onze juwelen van roestvrij staal gemaakt, waardoor de kans op een allergische reactie of irritatie minimaal is.

Maar…
Vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van armbanden, op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. armbanden heb je nooit genoeg!

bottom of page