top of page

Swarovski ringen - Crystal Rocks

Ze zorgen voor een extra touch aan je outfit.

 

Deze elegante collectie ringen zijn onze Swarovski gegalvaniseerde ringen. Ze zijn strak, hebben een grote steen bovenop en zijn wat zwaarder in uiterlijk. Maar daarom niet te min. Ze zorgen voor een extra touch aan je outfit. Je kan ze dragen op het werk, tijdens het uitgaan of gewoon lekker thuis.

De Swarovski ringen zijn van staal gemaakt en kan je bij ons vinden in het goudkleur, het zilverkleur of het rosékleur. De steen op de ring gaan van kristal naar rosé of gouden schaduw. Wanneer bij de kleur de afkorting AB wordt toegevoegd, staat dit voor Aurore Boreale. Dit werd speciaal bedacht door Swarovski. De gewone kristal wordt gecoated met een kleurlaag die een irise effect heeft. Daardoor zullen de kleuren nog meer schitteren wanneer je bijvoorbeeld op een podium of in de danszaal staat. Dit is dus onder invloed van de lichten in de ruimte.

De Swarovski ringen dragen heel licht, ze wegen maar 3 gram. Onze Swarovski ringen zijn onesize, wat wil zeggen dat iedereen deze kan dragen. De ring dient wat toegeduwd te worden tot uw eigen maat van vinger.

De ringen zijn zoals bij al onze juwelen van roestvrij staal gemaakt, waardoor de kans op een allergische reactie of irritatie minimaal is.

Maar…
Vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ringen op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. Ringen heb je nooit genoeg!

bottom of page