top of page

Swarovski Oorbellen

  Er is altijd een reden om de Swarovski oorbellen te dragen.

   

  Onze grootste collectie oorbellen bij Miss Mani is de Swarovski Crystal Rocks oorbellen. Ze zorgen ervoor dat je straalt tijdens de feestdagen, of op een gewone weekdag. Want ze passen namelijk ook met alle outfits. Het ene kleur schittert al meer dan het andere, waardoor je zowel klassevol als shiny de dag doorkomt.
   

  De Swarovski Crystal Rocks oorbellen worden bij Miss Mani gemaakt in drie vormen. De ronde, de vierkante en de sterren. Als extraatje hebben we ook nog doodshoofdjes toegevoegd aan de collectie, de Swarovski Fancy Stones. De oorhanger kan zowel zilverkleurig als goudkleurig zijn. De kleuren oorbellen gaan van zwart, metaalblauw, fluoroze tot kristallen kleur of gouden schijn. Wanneer bij de kleur de afkorting AB wordt toegevoegd, staat dit voor Aurore Boreale. Dit werd speciaal bedacht door Swarovski. De gewone kristal wordt gecoated met een kleurlaag die een irise effect heeft. Daardoor zullen de kleuren nog meer schitteren wanneer je bijvoorbeeld op een podium of in de danszaal staat. Dit is dus onder invloed van de lichten in de ruimte. De Swarovski oorbellen dragen heel licht, ze wegen tussen de 2g en 4g en zijn ook maximum 30 mm lang.

  De oorhanger zijn zoals altijd bij onze oorbellen van roestvrij staal gemaakt, waardoor de kans op een allergische reactie of irritatie minimaal is.
   

  Maar…
  Vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
  Wij zijn gespecialiseerd in het maken van oorbellen op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. Oorbellen heb je nooit genoeg!

  bottom of page