top of page

Swarovski ringen - Two Fancy Stones

Deze Swarovski ringen hebben een fijner uitzicht.

 

Binnen Miss Mani werken we niet alleen met de Swarovski Crystal Rocks, maar ook met de Swarovski Fancy Stones. Deze collectie heeft een fijner uitzicht qua ring, en dit met 2 steentjes aan elk uiteinde. Wanneer er een speciale gelegenheid op het programma staat, kan deze ring zeker niet ontbreken aan je vinger.
 

De Swarovski Two Fancy Stones ringen zijn beschikbaar in het zilverkleurig en dit met kristallen steentjes. Wanneer bij de kleur de afkorting AB wordt toegevoegd, staat dit voor Aurore Boreale. Dit werd speciaal bedacht door Swarovski. De gewone kristal wordt gecoated met een kleurlaag die een irise effect heeft. Daardoor zullen de kleuren nog meer schitteren wanneer je bijvoorbeeld op een podium of in de danszaal staat. Dit is dus onder invloed van de lichten in de ruimte.
 

De Swarovski ringen dragen heel licht aan de vinger, want ze wegen maar 6 gram.
De Swarovski ringen zijn onesize, wat wil zeggen dat iedereen deze kan dragen. De ring dient wat toegeduwd te worden tot uw eigen maat van vinger.

De ringen zijn zoals bij al onze juwelen van roestvrij staal gemaakt, waardoor de kans op allergische reacties of irritaties minimaal is.
 

Maar…
Vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ringen, op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. Ringen heb je nooit genoeg!

bottom of page