top of page

Vlinder Oorbellen

Onze kindercollectie mag er wezen.

 

Het is niet omdat je jonger bent, dat je niet mag pronken met een stralend paar oorbellen. Binnen Miss Mani houden we zeker rekening met de jongere dames onder onze klanten. Deze collectie kan op ieder moment gedragen worden: wanneer je naar school gaat, wanneer je op familiebezoek gaat, of tijdens de feestdagen!

Onze vlindercollectie binnen Miss Mani bestaat uit vlinderhangertjes in verschillende kleuren. Je vindt ze in het lichtgroen, koningsblauw, roze en koraalrood. Allen hebben een aangepast steentje op de oorbel, een zilverkleurig, een blauw of een roze.

De oorbellen dragen zeer licht, ze wegen maar 6 gram en hebben een lengte van 2cm. Daardoor zijn ze zeer subtiel aan het oor. Zeker bij kinderen is dit zeer belangrijk. Zoals al onze juwelen zijn ook deze gemaakt van roestvrij staal, wat de kans op allergische reactie of irritatie minimaliseert.
 

Maar…
vind je in het assortiment toch niet goed wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van juwelen, op maat van iedere klant. Dus, niet twijfelen. Juwelen heb je nooit genoeg!

bottom of page